Heartconnection III Biologische filosofie en levensblauwdruk | Heartconnection Nederland

datum: dinsdag 27 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Heartconnection III Biologische filosofie en levensblauwdruk | Heartconnection Nederland

TRAINING HEARTCONNECTION III
DE NIEUWE BIOLOGISCHE FILOSOFIE EN LEVENSBLAUWDRUK.

Een verdieping in jezelf en inzicht in jouw programmeringen.

dag 1: Thema Galblaas, darmen en familie oefening
Galblaas Biologische Natuurwetten presentatie;
Galblaasoefening om galblaas de ontladen, alles wat op de gal ligt eruit te "gooien";
Familie Healing in tweetallen;
Darmen Biologische Natuurwetten presentatie;
Darmthema en darmhealing. De darmen staan met alle processen, ervaringen, gebeurtenissen, mensen in verbinding. Heel krachtig om hier bewust van te worden in combinatie met de biologische natuurwetten en levensblauwdruk.

dag 2: Thema Hart
Hart Biologische Natuurwet presentatie
Hartmeditatie
Harthealing
Het biologische proces van het hart is zeer complex en zit mangifiek in elkaar. Je wordt enorm verrast door de prachtige functie van het hart!

dag 3: Thema Eigen Waarde
Eigen Waarde Biologische Natuurwet presentatie
Eigen Waarde meditatie
Eigen Waarde healing
Eigen Waardebewustwording
Eigen Waarde Communicatie oefening
Het thema Eigen Waarde is groots. Je komt er achter dat we in een maatschappij leven gedreven vanuit Eigen Waarde. In combinatie met een Eigen Waarde Inslag blijven klachten, ziektes bestaan. En nog veel meer!

dag 4: Thema Ogen & Biologische Natuurwetten presentatie
De werking in de hersenen: hoe nemen je hersenen waar; welke hersendelen registreren; verwerken en je tot actie komt. Je gaat begrijpen waarom je op een bepaalde manier denkt, reageert en handelt.
Ogen meditatie & healing
In vrijheid je ogen te openen. Leven in een Biologische Logische werkelijkheid. De creatie van jouw zicht!

Voor elke dag geldt:. Verzoek tot persoonlijke thema's die kunnen worden uitgewerkt waar ik een presentatie van maak inclusief communicatie / healing oefeningen.

MARJOLEIN VAN DER MEULEN - DOCENT

Vanuit mijn eigen ervaring als moeder & vele ziekteprocessen & 25 jaar praktijk ervaring Heartconnection Nederland® begeleid ik jou in je DE NIEUWE BIOLOGISCHE FILOSOFIE EN LEVENSBLAUWDRUK. Vele kwartjes, programmeringen, inzichten, begrip en verwondering ontmoet je tijdens deze workshop. Mijn doel is liefdevolle verbinding met jezelf, zodat begrip, ondersteuning en liefde in en om jou heen gaat stromen!

VOORWAARDE:

Training Heartconnection I & II hebben gevolgd.


OPGEVEN:

http://heartconnectionnederland.nl/inschrijfformulier-heartconnection-iii-amsterdam-jun-2017/


NA HEARTCONNECTION III KUN JE DOORSTROMEN NAAR TRAINING IV.
Voorwaarde dat je Heartconnection I, II en III hebt gevolgd.


Heartconnection Nederland®

Trainingen - Workhsops - Consulten


RECENSIES:

Arwa: Wow, wat een diepgang is Heartconnection III. Allemaal thema’s waar ik me in kon vinden: de galblaas, de darmen, het hart, eigen waarde en de ogen! Het waren 4 dagen van verbinding, enorme verdieping en naar binnen gaan. Mijn intentie voor deze dagen was uitvinden wat mijn symptomen mij kwamen vertellen en vertrouwen. Met als het ware ‘simpele’ oefeningen ga je zo snel naar je gevoel en krijg je zoveel antwoorden van je onderbewuste: heftig, bizar & bijzonder! Ik vond het altijd zo moeilijk om bij mijn gevoel te komen, tot nu. Wat een verlichting geeft dat en nog meer en diepere inzichten. Hier ga ik mee aan de slag. Tijd om te vergeven, mezelf en anderen. Iedereen handelt naar zijn
overtuigingen, naar wat zij hebben geleerd om te kunnen overleven. Ze weten niet beter, dat zie ik nu en dat voelt als vrijheid. De druk is weg en ik mag echt mezelf zijn, ik mag als het ware op mezelf vertrouwen, hoe mooi is dat! Voor het eerst durfde ik echt te kijken en ik zag mezelf in de ogen van mijn reisgenoten: ik mag gezien worden door mezelf. Dit heeft zijn uitwerking op mijn lichaam: Ik heb mijn balans terug en de druk op mijn schouders is verlicht. Mijn lichaam voelt relaxed aan. Enorm bedankt Marjolein voor de leiding die je ons geeft op onze reis. Dit gun ik iedereen. Liefs Arwa

Karin: Marjolein ik ben zo blij dat ik kennis heb mogen maken met de Biologische Natuurwetten & Levensblauwdruk. Dankjewel voor je heldere uitleg, sprekende voorbeelden en oefeningen die je laten ervaren hoe de Biologische Natuurwetten werken. Bedankt ook voor je aanstekelijke enthousiasme waarmee je de workshops geeft. Doordat ik inzicht heb gekregen in de Biologische Natuurwetten & Levensblauwdruk, voel ik me al veel en veel beter en vrijer.

Dineke: Door Heartconnection III ben ik me meer bewust geworden van mijn overtuigingen, die lang geleden begonnen zijn en die ik weg mag laten smelten. Ze zitten me in de weg, belemmeren me in mijn ontwikkeling: ik wil meer mijn kwetsbaarheid tonen, mijn stoere sterkte mag smelten, daar heeft niemand iets aan. Ik mag met liefde en in liefde laten zien wie ik ben! Ik heb ondervonden dat mijn lichaam me perfekt ondersteunt: ik bouw mijn vertrouwen meer en meer op! Dat voelt zoveel beter dan de angst waar de meeste artsen een mens mee opzadelen!

Janny: HCIII is nog meer de diepte in qua onderwerpen; het wordt wat ingewikkelder en spannender maar het is leuk om te ontdekken dat ik de stof al meer eigen maak en dus best uit de voeten kan met onderwerpen die wat moeilijker zijn. Nog mooier is te zien wat al die workshops Heartconnection met mij doen en ik letterlijk groei in contact met mijn Evaluatie Heartconnection III “Biologische Natuurwetten & Levensblauwdruk” eigen hart en die van anderen. Door mijzelf en mijn conflicten steeds beter te begrijpen gaat dit moeiteloos ook bij anderen. Dankjewel voor alles!
Veel liefs


http://WWW.HEARTCONNECTIONNEDERLAND.NL

bron: https://www.facebook.com/events/1198715950246220/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp