Illustratieworkshop van Guusje Slagter | H De Vries Boeken

datum: zaterdag 22 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Illustratieworkshop van Guusje Slagter | H De Vries Boeken

Van 11 april tot 23 april zijn er illustraties en een decoratie rondom het boek De Kleine Wereldverbeteraar van Guusje Slagter te bezichtigen bij H. de Vries Boeken. Als afsluiter komt Guusje op 22 april een illustratieworkshop geven.

"Er was eens een wereld met heel veel mooie mensen en die leefde nog lang en gelukkig. Toch?" Het begin van Guusje Slagter haar tweede boek; De Kleine Wereldverbeteraar. Een boek wat je meeneemt op een reis van sprookjes en vertellingen die een grote knipoog geven naar de huidige realiteit. Op een speelse manier word je aan het nadenken gezet over onze maatschappij om uiteindelijk bij de kern van het boek uit te komen; wat kan jij bijdrage als kleine wereldverbeteraar? Want als er genoeg kleine wereldverbeteraars zijn, zal de verandering vanzelf groot zijn.

Van 11 april tot 23 april wordt het boek van Slagter in de boekenhandel De Vries even in het zonnetje gezet. Onder andere zijn er illustraties te bezichtigen en een decoratie rondom het boek; De Kleine Wereldverbeteraar. Al met al, een kleurrijk tafereel uit de hand van de schrijfster zelf.

En als je nou de illustraties ziet en denkt; “goh, dat wil ik zelf ook kunnen maken.” Dat kan! Als afsluiter komt Guusje op 22 april een illustratieworkshop geven. Een workshop waar je niet voor hoeft te kunnen tekenen. Op een speelse manier kan je experimenteren met verschillende materialen en alvast proeven of illustreren misschien wat voor jou is. Let op, de workshop is gratis, maar wel op inschrijving. Dus wees er op tijd bij!

Datum: Zaterdag 22 april 2017
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem
Toegang: Gratis
Aanmelden : kinderboeken@devriesboeken.nl

bron: https://www.facebook.com/events/170521666803149/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp