Kerstmarkt | Kinderboerderij Dierenvreugd

datum: zaterdag 16 december 2017

Kerstmarkt | Kinderboerderij Dierenvreugd

Beste bezoekers/donateurs van de kinderboerderij,

Zoals jullie wellicht al hebben kunnen lezen organiseren we ook dit jaar weer de kerstmarkt en wel op zaterdag 16 december van 11:00 tot 16:00.

Afgelopen jaar is de kerstmarkt een groot succes geweest, vandaar dat we ons maximaal inzetten met vele vrijwilligers. Zonder deze inzet zou dit absoluut niet mogelijk zijn en we hopen er dan ook iets moois van te maken.

Onderdeel van de kerstmarkt is de verkoop van verschillende producten. Dit kan door bij ons een kraam te huren. Kosten voor huur van een kraam zijn slechts 15 euro en dan krijgt u er zelfs nog iets te drinken bij!
Wilt u een kraam reserveren ? Dan kunt u zich aanmelden via dierenvreugd@onstweedethuis.nl of bellen naar nummer 0252-672785. Maar u kunt natuurlijk altijd ook gewoon even langskomen op de kinderboerderij. Laat het snel weten want de inschrijvingen komen al vlot binnen!

Ook dit jaar willen we weer graag het maken van kerststukjes met kinderen aanbieden. Hiervoor hebben wij al een aantal enthousiaste vrijwilligers die hierbij helpen, maar we hebben nog meer vrijwilligers nodig om het soepel te laten verlopen. Wilt u ons en de kinderen hiermee helpen ? Meldt u dan aan bij ons op de bovenstaande contactgegevens.

Bent u donateur ? Dan krijgt u, als blijk van waardering voor de vaak jarenlange steun aan de kinderboerderij, op deze dag een gratis consumptie.
Nog geen donateur ? Nieuwe donateurs zijn onmisbaar dus u kunt zich altijd via de mail inschrijven of op de dag zelf aanmelden !

Graag tot 16 december a.s. en houdt de pagina goed in de gaten!


Met vriendelijke groet,
Alle vrijwilligers en beheer van Dierenvreugd.

bron: https://www.facebook.com/events/150274152371455/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp