Main Source - Melkweg Amsterdam | Melkweg Amsterdam

datum: vrijdag 25 augustus 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Main Source - Melkweg Amsterdam | Melkweg Amsterdam

BREAKING ATOMS 25TH ANNIVERSARY TOUR

Main Source is back! In 1991 bracht het Canadees/Amerikaanse trio bestaande uit Large Professor, Sir Scratch en K-Cut het legendarische album 'Breaking Atoms' uit, dat nota bene een feature van de toen nog onbekende Nas bevat. Large Pro groeide uit tot een van de meest gevierde producers in de hiphopindustry, en ook Scratch en K-Cut genieten de status van twee van de meest gerespecteerde Canadese producers.

Ter ere van het 25-jarig jubileum van 'Breaking Atoms' komt de groep niet alleen samen voor een aantal exclusieve shows, maar is ook de plaat opnieuw uitgebracht. Veel van de lyrics op 'Breaking Atoms' zijn nog steeds relevant en de klassieke hiphopbeats zullen nooit out of fashion raken.

De reunieshow in New York was, tot grote waardering van de Main Source members, tot de nok toe gevuld met fans. Dat doen de heren in augustus nog eens dunnetjes over in onze OZ.
Oldskool hiphop van de bovenste plank!

Kaartverkoop start vrijdag 14 april om 10:00 uur

Main Source
Vrijdag 25 augustus
Melkweg Amsterdam (OZ)
Zaal open: 19:30
Tickets: €20,- + lidm,
Ticketlink: http://bit.ly/MainSourceTix

Meer info: http://www.melkweg.nl/22971

bron: https://www.facebook.com/events/152455425283910/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp