MERET ★ Meret DJ's ★ Porto Verde ★ May Man | Disco Dolly

datum: zaterdag 23 december 2017

MERET ★ Meret DJs ★ Porto Verde ★ May Man | Disco Dolly

★ MERET
★ Teketet
★ Niet naar bed
★ Wel naar ’t Straatje
★ Porto Verde
★ May Man
★ MERET DJ's
★ Boven: Planet Disco
★ 23:00 - 05:00
★ Gratis voor middernacht, daarna €6,-

Wanneer je de twee e’s uit Meret weghaalt hou je mrt over. Mrt is het geluid dat een kat soms maakt. Mrtmrtmrt hoor je dan. Doen ze meestal wanneer ze zin hebben in iets lekkers. Iets lekkers hebben de Meret boys wel.

Drie heerlijkheden verstopt in een naam met slechts vijf letters. Hoeveel procent van één van de drie heerlijkheden behoort dan tot de naam? Als je twee e’s weghaalt is het evenredig verdeeld. Als je ze laat staan niet. Als je ze omdraait hebben ze net zo weinig weg van een piramide dan wanneer je ze laat staan.

Piramide’s houdt Meret wel van. Hebben hun naam te danken aan een party Godin uit Egypte. Ze walkte graag like an Egyptian. Net als de May Man. Hij geeft er wel zijn eigen draai aan en doet ’t niet op z’n way, maar op zijn may. Man. Potverdorie, uh bedoel Porto Verde wat een gezelligheid.

En of je nou wel of niet graag like an Egyptian walkt, in het straatje kun je altijd terecht. Meretteketet wat een pret.

Liefs, Dolly

bron: https://www.facebook.com/events/1747522662219674/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp