Yogadreams Yin yoga docentenopleiding, het delen van yoga | Yogadreams

datum: vrijdag 13 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Yogadreams Yin yoga docentenopleiding het delen van yoga | Yogadreams

Yogadreams heeft een prachtig programma samengesteld wat geschikt is voor alle liefhebbers van Yin yoga die extra verdieping en ondersteuning wensen bij hun Yin yoga-practice, persoonlijke ontwikkeling en docentschap.

Ieder lichaam is uniek

Ieder lichaam is waardevol en uniek en laat ons op verschillende manieren ervaren. Een manier om te kijken naar het lichaam is via Yin en Yang. Yin en Yang kunnen niet zonder elkaar, ze vullen elkaar aan en versterken elkaar. Alles in het lichaam heeft een bepaalde mate van stress (spanning) nodig om gezond te blijven.

De Yang kant legt de focus op spieren en stretchen en de Yin kant op bindweefsel en ontspanning. Bijna alles wat we doen vanuit beweging is Yang georiƫnteerd, waardoor we het Yin element van het lichaam vaak overslaan of zelfs helemaal vergeten.

Beide elementen Yin en Yang zijn belangrijk, door beide te herkennen en te erkennen ontstaat er automatisch meer balans in het lichaam en daarmee in het leven.

In Yin yoga gebruik je de houding om meer in je lichaam te zijn

Zo ligt de focus in de Yin yoga opleiding op het bindweefsel, de banden en de pezen, ontspanning in het (energie) lichaam, ontspanning in het hoofd en bewustwording. Daarmee herstellen we de balans tussen Yin en yang wat zorgt voor een gebalanceerde en open kijk op yoga en het leven.

Interesse? Schrijf een mail naar opleiding@yogadreams.nl t.a.v Ingrid of vul het formulier in op onze website.

Dank je wel!

bron: https://www.facebook.com/events/382592042100271/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp