Flinke schade bij plofkraak

zaterdag 4 juni 2016

Amsterdam - Bij een plofkraak op het Belgiëplein zijn van vier winkels de gevels ernstig beschadigd. De vermoedelijk daders zijn op een motorscooter weggereden in de richting Osdorp. Zij hadden het gemunt op de pinautomaat van een supermarkt. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die zich nog niet hebben gemeld contact op te nemen op 0900-8844 of 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem. Zij kunnen ook het bijgevoegde tipformulier invullen.

Kort voor 05.00 uur klonk er op het Belgiëplein een enorme knal. De gevel van de supermarkt, waarin de pinautomaat zich bevond, was volledig ontzet. De gevels van de aanliggende panden raakten ook beschadigd. De vermoedelijke daders renden richting het Kasterleepark en stapten daar op een motorscooter. Vandaar zijn ze via de Herentalstraat, Berlaarstraat en Mechelensingel weggereden in de richting van Osdorp.

De politie heeft verschillende getuigen gesproken. Mogelijk zijn er nog meer getuigen die iets hebben gezien of informatie hebben, maar die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen contact opnemen met de politie of het tipformulier invullen.

Het is nog onbekend of er iets is buitgemaakt en waardoor de knal en de schade die daarop volgde is veroorzaakt. Deze daderinformatie zal ook niet op korte termijn beschikbaar zijn.

Laat het ons weten via het formulier.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp