Burgernetmelding leidt naar verdachte

maandag 26 oktober 2015

Amsterdam - Een melding van een oplettende burgernetdeelnemer heeft vorige week geleid tot de aanhouding van een 20-jarige verdachte. Deze man maakte zich vermoedelijk schuldig aan een mishandeling van een jongen voor een supermarkt aan de Johan van der Keukenstraat.

Na de mishandeling donderdag 22 oktober rond 11.00 uur liep de verdachte richting het Joris Ivensplein. Burgernet verspreidde direct na de melding zijn signalement. Niet veel later gaf een burgernetdeelnemer door dat deze man op de Maria Austriastraat liep. Hij is daar door agenten aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Inmiddels zijn er ca 1,5 miljoen Burgernetdeelnemers in Nederland. Hoe meer mensen meedoen aan Burgernet, hoe groter de kans dat de politie snel een verdacht of vermist persoon opspoort. Eén op de tien Burgernetacties wordt opgelost dankzij tips van deelnemers. Dit aantal kan nog succesvoller worden. Help ook mee en wordt vandaag nog Burgernetdeelnemer. Ga naar burgernet.nl en meld je aan. Deelname aan Burgernet is gratis.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp