Foto aangetroffen in onderzoek liquidatie Rida Bennajem

maandag 19 augustus 2013

Amsterdam - In het lopende onderzoek naar de liquidatie van Rida Bennajem heeft de recherche een foto aangetroffen van een tot nu toe onbekende man. Het rechercheteam heeft hierover een aantal vragen.

De21-jarige Rida Bennajem kwam om het leven bij een schietincident in deComeniusstraat in Amsterdam Slotervaart op zaterdagavond 16 maart 2013. Rondtien over elf vielen er veel schoten in de Comeniusstraat. Het slachtoffer werdmeerdere malen van dichtbij getroffen. Een reanimatie had geen resultaat meer.Hij stierf ter plekke.

Rida Bennajem werd gezocht in verband met een gewelddadigeoverval op een juwelier in Leiden in januari 2012. Tijdens die overval werd ergeschoten op de juwelier en de politie. De politie had 5000 euro uitgeloofd voorde tip die zou leiden tot zijn arrestatie. Voor zijn rol in die zaak stond hijop de Nationale Opsporingslijst.

Het rechercheteam heeft de volgende vragen bij de foto:

Heeft u informatie over de foto? Dan wordt u dringend verzochtcontact op te nemen met het onderzoeksteam via het algemene politienummer0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u contact opnemenmet de Criminele Inlichten Eenheidop 079-345 8999.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp