Getuigen ernstig geweldsincident gezocht

vrijdag 31 juli 2015

Amsterdam - De politie zoekt getuigen van een ernstig geweldsincident dat plaatsvond op vrijdag 31 juli 2015.

Het incident vond die ochtend, kort na zeven uur, plaats in de onderdoorgangvan het Helmersplantsoen. Hierbij is een vrouw ernstig gewond geraakt. Dankzijeentoevallig passerendefietser werden de hulpdiensten op de hoogte gesteld endie waren snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De gewonde vrouw is naareen ziekenhuis overgebracht.

Een direct onderzoek in de omgeving leverde geen verdachte op. De rechercheheeft deze zaak in onderzoek en zoekt naar getuigen die een man hebben zienlopen in de buurt van het Helmersplantsoen. De daderis ongeveer30 jaar oud en1.80 meter lang. Hij heeft kort zwart haar en was geheel donker gekleed. Hij hadmogelijk bebloede handen en/of bebloede kleding.

Bent u getuige geweest of heeft u informatie over dit ernstige misdrijf, neemdan contact op met de politie via 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijvenbel dan 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp