Indringer vlucht na komst buurman

donderdag 22 september 2016

Haarlem - Een oudere bewoonster van de Diakenhuisweg in Haarlem is woensdagavond rond 19.35 uur slachtoffer geworden van een babbeltruc.

De vrouw deed de voordeur op een kier nadat er werd aangebeld. Er stond een onbekende man voor de deur die zei dat hij even wilde bellen. De vrouw wilde de deur weer dichtdoen, maar de man belette dat door heel hard tegen de deur te duwen. Vervolgens drong hij de woning binnen. De bewoonster begon hard te gillen en alarmeerde daardoor haar buurman die via de achtertuin te hulp schoot. Nadat de overvaller de buurman voor het achterraam zag staan ging hij er zonder iets te hebben weggenomen vandoor. De oudere vrouw is lichtgewond geraakt aan haar pols.

 

De indringer werd als volgt omschreven:

 

De politie heeft sporenonderzoek verricht, een buurtonderzoek gehouden en getuigen gehoord. Graag komt de politie in contact met meer getuigen. Hebt u informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek? Belt u dan met 0900-8844.

 

2016212648

 

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp