Man loopt hoofdwond op door ingooien ruit bus

zondag 12 juni 2016

Haarlem - In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Aziëweg een ruit van een bus ingegooid. De bus reed rond 00.55 uur tussen de Bernadottelaan en de Briandlaan toen er een stoeptegel door het raam van de bus werd gegooid.

Een andere stoeptegel vernielde wel een raam, maar kwam op het wegdek terecht. Een 25-jarige man uit Nieuw-Vennep die in de bus zat werd geraakt door de stoeptegel en liep een flinke hoofdwond op. Hij moest ter behandeling naar het ziekenhuis. De tegels zijn vermoedelijk gegooid vanaf  de zijde van het Spijkerboorpad.De nacht ervoor werd tussen 01.30 en 02.00 uur op het traject tussen de Amerikaweg en Vijfhuizen ook een bus bekogeld door stenen. Hierbij raakte niemand gewond maar raakte wel de bus behoorlijk beschadigd.Er is één getuige die 4 à 5 jongeren gezien zou hebben, maar de politie zou graag ook andere getuigen willen spreken die mogelijk iets gezien hebben op of in de omgeving van het Spijkerboorpad. Er kan contact worden opgenomen met de politie in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

2016130301 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp