Vier OMG leden aangehouden

maandag 14 maart 2016

Badhoevedorp - De politie hield vrijdag 4 maart vier leden van Alcatraz Wanted, een supportclub van de Hells Angels, aan voor verboden wapenbezit.

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur controleerden surveillerende agenten een auto op de A9 wegens opvallend rijgedrag. De auto werd ter hoogte van Badhoevedorp langs de kant van de weg gezet. Bij de controle van de papieren van de inzittenden bleek het om vier bekenden van de politie te gaan, één van hen had nog een openstaande boete.

Toen de auto doorzocht werd trof de politie een zogenaamd ‘automatisch’ vuurwapen, harddrugs en vier lederen vesten van de Outlaw Motorgang Alcatraz Wanted aan.

Naar aanleiding van de vondst heeft de politie een woning aan de Osdorperweg in Amsterdam en een woning aan de Nijerwalstraat in Zwolle doorzocht. Tijdens de doorzoeking van de woning in Zwolle werd een vuurwapen, munitie, een mes en verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen.

Het viertal, de 22-jarige bestuurder, een 34-jarige man met de openstaande boete en de twee overige inzittenden, een 30-jarige Amsterdammer en een 30-jarige man uit Ede, zijn aangehouden en in bewaring gesteld. Alle aangetroffen goederen en de auto zijn in beslag genomen. De politie heeft onderzoek ingesteld.2016049562

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp