Aanhouding in Duitsland in Amsterdamse zaak

maandag 8 augustus 2016

Amsterdam - De politie heeft in het onderzoek naar de dood van een 51-jarige man in een woning aan de Jan van Galenstraat - begin mei - een man aangehouden in het Duitse Hannover. De verdachte is dinsdag 2 augustus aangehouden en zit momenteel, in afwachting van zijn overlevering, in Duitsland vast.

De politie kreeg woensdagmiddag 4 mei de melding dat er een vreemde geur bij een woning aan de Jan van Galenstraat geroken was. Agenten namen poolshoogte en troffen rond 16.45 uur een overleden man onder verdachte omstandigheden in de woning aan. Op dat moment waren geen andere personen in het huis aanwezig.

Rechercheurs van de forensische opsporing hebben meerdere keren sporenonderzoek in de woning verricht. Vervolgonderzoek leidde naar een 29-jarige man in een woning in Hannover. Tegen de verdachte liggen aanwijzingen van eventuele betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. Het onderzoeksteam houdt rekening met een misdrijf.

De termijn van overlevering naar Nederland is afhankelijk van het feitĀ of de verdachte zich tegen zijn overlevering verzet. Mensen die meer informatie over deze zaak hebben wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp