Hennepplanten ontdekt na woningbrand

maandag 28 november 2016

Zwanenburg - Naar aanleiding van een woningbrand op de Acacialaan heeft de politie zondagavond een 49-jarige man aangehouden.

De brand werd snel onder controle waardoor grote schade uit bleef maar in verband met de rook moesten meerdere naastgelegen woningen worden ontruimd.  Vermoedelijk is de brand ontstaan door kortsluiting.  In een van de kamers  werden restanten van een aantal potten met aarde en spullen die voor de hennepteelt worden gebruikt aangetroffen.  De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Gevaren hennepteelt

Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage. Woningcorporaties en energiebedrijven draaien op voor de kosten veroorzaakt door lekkages, brandschade en illegaal afgetapte energie.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden

Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp