Getuigen gezocht van mishandeling in Aalsmeer

donderdag 11 april 2013

Aalsmeer - Maandag 1 april 2013 zijn een man en vrouw rond 03:00 uur getuige van een mishandeling aan de Zijdstraat in Aalsmeer. Nadat zij wegliepen werden zij zelf slachtoffer van een mishandeling door een persoon uit dezelfde groep. Een groep van ongeveer tien jongens had het gemunt op de Aalsmeerders.

De man en vrouw verlieten rond drie uur 's nachts een caf aande Zijdstraat in Aalsmeer. Buiten zien zij een groep van ongeveer tien jongenseen andere jongen mishandelen. Zij hoorden de jongens roepen dat zij uit Loenenaan de Vecht kwamen en dat zij elke week een kroegentocht hielden in een anderdorp.

De man en vrouw liepen door om hun fiets te pakken en fietstenvervolgens weg. En van de jongens uit de groep kwam achter hen aan en schoptede vrouw van de fiets. Dezelfde jongen liep naar de man toe en trok zijn sjaalstrak aan. Waar de rest van de groep was, is niet duidelijk.

Hierna stapten de jongens twee auto's in: een rode Mini Coopervoorzien van een witte streep en een blauwe Volkswagen Golf. De verdachten warenongeveer tussen de 18- en 20 jaar oud. De jongens waren ongeveer 1.60 1.70 mlang en sommigen hadden wat langer haar dat met gel achterover gekamd was.

Getuigen gezocht

Bent u getuige geweest van n van de mishandelingen, of heeft u andereinformatie over de daders? Belt u dan met de politie in Amsterdam via 0900-8844of meld het anoniem via 0800-7000

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp