Dode man aangetroffen in woning Frederik Hendrikstraat

maandag 8 december 2014

Amsterdam - De politie heeft op zondagavond 7 december het lichaam van een man gevonden in een woning aan de Frederik Hendrikstraat. Omdat het lijkt te gaan om een misdrijf is de recherche een onderzoek gestart. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie, gingen agenten zondag rond18.50 uur naar een woning aan de Frederik Hendrikstraat. Daar troffen zij hetlichaam van een man aan, in verdachte omstandigheden. De recherche enspecialisten van de forensische opsporing startten direct een onderzoek.

Sectie

De identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel vastgesteld, maar hetgaat vermoedelijk om de 43-jarige bewoner van het huis. Woensdag 10 december zalsectie op het lichaam worden verricht om de doodsoorzaak vast te stellen.

Onderzoek

In verband met het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen diein het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 december bij de woning in de FrederikHendrikstraat iets opvallends hebben gezien. Ook wil het onderzoeksteam graagspreken met mensen die de man kenden, om zo meer inzicht te krijgen in zijnlevenspatroon. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anonieminformatie doorgeven over deze zaak kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp