Man doodgeschoten op Transvaalkade; politie zoekt getuigen

zondag 16 juni 2013

Amsterdam - Aan de Transvaalkade in Amsterdam Oost werd gistermiddag, 15 juni, om 13.45 uur een 26-jarige Amsterdammer doodgeschoten. Veel mensen zagen of hoorden het gebeuren. De politie startte direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op.

Het vermoeden bestaat dat meerdere personen hebben geschoten,waaronder wellicht het slachtoffer zelf. De schutter rende weg in de richtingvan de Hofmeijerstraat. Met behulp van de vele getuigen was direct een vrijgedetailleerd signalement duidelijk. Een burgernetactie volgde maar leverde totop heden niets op.

Getuigen

Getuigen zagen vlak na het incident een dondere Volkswagen Polowegrijden. Op de hoek van de Transvaalkade / Hofmeijerstraat stapte eenbijrijder in. De auto reed weg over de Transvaalkade in de richting van deWiboutstraat. De personen in deze auto hebben waarschijnlijk het incident ziengebeuren maar zij hebben zich nog niet gemeld. Het onderzoeksteam komt graag methen in contact.

De politie roept getuigen die de politie nog niet hebbengesproken en die zich bevonden op de Transvaalkade, de Ringdijk of deHofmeijerstraat, dringend op dat alsnog te doen. Melden kan via 0900-8844 ofanoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp