Overleden man aangetroffen Jan van Galenstraat

woensdag 4 mei 2016

Amsterdam - Op woensdag 4 mei heeft de politie een overleden man in een woning aangetroffen. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Op woensdagmiddag kreeg de politie de melding dat er een vreemde geur bij een woning aan de Jan van Galenstraat geroken was. Agenten namen poolshoogte en troffen rond 16.45 uur een overleden man aan in een woning in die straat. Op dat moment waren er geen andere personen in het huis aanwezig.

In verband met verdachte omstandigheden in de woning is de recherche direct een onderzoek gestart. Rechercheurs van de forensische opsporing hebben sporenonderzoek verricht. Het onderzoeksteam houdt rekening met meerdere scenario’s. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of het wel of niet om een misdrijf gaat. Ook onderzoekt de recherche wanneer en hoe de man om het leven is gekomen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie over deze zaak hebben wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp