Getuigen van laffe straatroof gezocht

donderdag 5 februari 2015

Amsterdam - Op dinsdag 3 februari is een bejaarde vrouw slachtoffer geworden van een straatroof. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 13.00 uur pinde een 87-jarige vrouw geld bij een bank aan de TussenMeer. Vervolgens deed zij boodschappen bij een supermarkt in dezelfde straat, omdaarna haar weg te vervolgen richting huis. In de straat het Korte Water vieliemand haar van achterenaan en beroofde de vrouw van haar tas. De bejaardevrouw kwam ten val en raakte gewond aan haar hoofd en hand.

Signalement

De dader is vermoedelijk een man van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg die dagwaarschijnlijk een licht gekleurde jas.

Getuigen gezocht

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. De politiewil met name in contact komen met personen die de straatroof hebben ziengebeuren, of mensen die mogelijk voorafgaand aan de straatroof verdachtepersonen hebben gezien in de omgeving van het Korte Water. Iedereen die meerinformatie heeft over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp