Getuigen overval restaurant Zuidoost gezocht

woensdag 22 februari 2017

Amsterdam-Zuidoost - In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 februari overvalt een man een restaurant aan Develstein in Amsterdam-Zuidoost. De politie zoekt naar getuigen.

Omstreeks 02.45 uur komt een man op de fiets bij het bestelraam van het restaurant in de ‘World of Food’. In eerste instantie lijkt de man een bestelling te doen, maar al snel haalt hij een wapen tevoorschijn. De man bedreigt hiermee het personeelslid van het restaurant en eist geld. Nadat de man de buit binnen heeft, fietst hij weg. Het is onbekend welke richting de man op gaat.

Het signalement van de man:

- Donker getinte huidskleur;

- Tussen de 1.85 en 1.90 m lang;

- Tussen de 30 en 35 jaar oud;

- Sprak Engels met een Afrikaans accent.

De man draagt ten tijde van de overval een zwarte, gewatteerde jas, een zwarte muts en een zwarte sjaal voor zijn mond. Hij rijdt op een donkergekleurde damesfiets. De fiets heeft een zilverkleurige bel aan de linkerzijde van het stuur, donkerkleurige spatborden en er mist mogelijk glas uit de koplamp.

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze overal en (de vluchtroute van) de dader. Zij kunnen contact opnemen op 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Via het tipformulier kan men beeldmateriaal delen met de politie.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp