Getuigen overval winkel Zuidoost gezocht

dinsdag 7 maart 2017

Amsterdam-Zuidoost - Maandagavond 6 maart proberen drie mannen een winkel aan de Bijlmerdreef in Amsterdam-Zuidoost te overvallen. De politie zoekt getuigen van deze overval.

Omstreeks 22.15 uur is een medewerker bezig met afsluitende werkzaamheden als er opeens een man de winkel in komt rennen. De medewerker ruikt onraad en roept direct om hulp, een vriend van hem bevindt zich namelijk achter in de winkel. Meteen daarna komt er een tweede man binnen. Deze man heeft een wapen bij zich waar hij de medewerker mee bedreigt. De vriend van de medewerker is ondertussen op het geschreeuw om hulp afgekomen. Er ontstaat vervolgens een worsteling tussen de overvallers en de medewerker en zijn vriend. De medewerker wordt hierbij mishandeld en raakt licht gewond.

Op een gegeven moment vluchten de twee daders de winkel uit. Samen met een derde man die buiten had staan wachten, rennen ze de Bijlmerdreef over richting Groeneveen. Verschillende omstanders gaan achter de mannen aan, maar kunnen ze helaas niet tegenhouden. Ook toegesnelde politie-eenheden zoeken de omgeving nog af, maar tevergeefs. 

De signalementen van de mannen:

De eerste man: 

De tweede man:

De derde man:

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze overal en/of (de vluchtroute van) de daders. Zij kunnen contact opnemen op 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Via het tipformulier kan men ook beeldmateriaal delen met de politie.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp