Overval op tankstation

woensdag 14 april 2010

Twee gewapende mannen hebben dinsdagochtend 13 april rond 07.45 uur een overval gepleegd op het Texaco-tankstation aan Assumburg. Ze hebben het personeel bedreigd en hebben wat geld buitgemaakt.
De mannen zijn er na de overval te voet vandoor gegaan. Door politiemensen is naar de overvallers gezocht. Hierbij is o.a. een helikopter ingezet. Enige tijd later werd gemeld dat twee mannen die aan het signalement van de overvallers voldeden mogelijk in een lijnbus in Heemstede zaten. Deze bus is door politiemensen op de Herenweg aan de kant gezet. De twee verdachte mannen zijn uit de bus gehaald en aangehouden. Na onderzoek bleken dit niet de overvallers te zijn. De mannen zijn met excuus op vrije voeten gesteld. De politie is op zoek naar de daders. Het gaat om twee jonge mannen. De n droeg een zwarte gewatteerde jas met een capuchon, de ander een grijs vest met een capuchon. Mogelijke getuigen van de overval worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoofddorp, tel. 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp