Overval op videotheek

woensdag 3 mei 2017

Zwanenburg - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een videotheek aan de Zwanenburgerdijk in Zwanenburg. De overval vond plaats op dinsdagmiddag. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 12.15 uur kwamen twee mannen de zaak binnen. Zij liepen naar de balie waar de eigenaar juist bezig was een klant te helpen. Een van de overvaller trok een (mogelijk) vuurwapen en bedreigde de eigenaar hiermee. Hij eiste geld. Toen deze echter om hulp begon te roepen, gingen beide overvallers er snel vandoor. Zij vertrokken op een donkere bromscooter.

De ene overvaller was een man met een lengte van ongeveer 1,80 meter. Hij droeg een zwarte helm met een transparant vizier. Verder droeg hij een donkere jas tot de heupen, een lichte spijkerbroek en blauwe sportschoenen. De tweede overvaller was ook een man met een lengte van ongeveer 1,80 meter. Ook hij droeg een zwarte helm met een transparant vizier. Verder ging hij gekleed in een donkere jas tot over de heupen met bontkraag, een blauwe trainingsbroek (Adidas) met blauwe strepen en sportschoenen.

Bij de overval raakte niemand gewond. Ook werd er niets buit gemaakt.

2017089428

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp