Politie zoekt getuigen woningoverval Slotermeer

dinsdag 21 januari 2014

Amsterdam - De politie zoekt getuigen van een gewapende woningoverval op de H. M. Kraaijvangerstraat in Slotermeer. Daarbij werd zaterdag 18 januari een 51-jarige vrouw in huis overvallen. Ze raakte gewond aan haar hoofd.

Volgens het slachtoffer was ze rond 13.00 uur aan het schoonmaken toen ze inde gang werd verrast door drie mannen die kennelijk kans hadden gezien het huisbinnen te dringen. De vrouw werd vervolgens dooreen van de mannen met eenvuurwapen bedreigd en geslagen. Ondertussen liepen de twee andere mannen doorhet huis. De daders gingen er uiteindelijk vandoor met enkele persoonlijkeeigendommen van de bewoners. Volgens het slachtoffer waren de daders allengemaskerd en in het donker gekleed. Ze zouden zijn weggevlucht richting de LouisCouperusstraat.

Signalement

Dader 1 (gewapend)

- lichtgetint

- Marokkaans accent

- tussen 1.75-1.80

- normaal postuur

- ongeveer 20 jaar

- wit/zwart vest met capuchon

- linkshandig

Dader 2

- lichtgetint

- ongeveer 1.65

- ongeveer 18 jaar

- opvallende zonnebril, glazen in de kleur van de regenboog.

- had een rood/wit gekleurde rugtas

Dader3

- ongeveer 16 jaar

- donker vest met capuchon

Getuigen

Getuigen die iets hebben gezien of gehoord, wordt verzocht contact op tenemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook viaMeld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp