Zaken van Rosleny Magdalena, Naoufal Mohammadi en Susanna Boon in Opsporing Verzocht

dinsdag 22 november 2016

Amsterdam - In het tv-programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 22 november aandacht besteed aan drie Amsterdamse onderzoeken.

De 28-jarige Rosleny Magdalena werd donderdagochtend 17 november neergeschoten aangetroffen op een bruggetje aan het Maldenhof. Ondanks reanimatiepogingen overleed zij ter plekke. Rosleny had die ochtend met de fiets haar 6-jarige dochter naar school gebracht en ze was op weg naar huis. De recherche heeft dinsdagavond meerdere vragen aan het publiek.

De 18-jarige Naoufal Mohammadi overleed op vrijdagavond 11 november toen hij aan de Ten Katestraat werd geraakt bij een schietincident. Rechercheurs vermoeden dat Naoufal als onschuldige omstander is geraakt toen meerdere mannen ruzie hadden op straat. De recherche doet dinsdagavond een dringend beroep op mensen die mogelijk iets gezien hebben. Ook wordt er gezocht naar twee specifieke, mogelijk belangrijke, getuigen.

De 51-jarige Susanna Boon raakte op 8 januari vermist vanuit haar woning aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam en op 29 maart werd haar lichaam aangetroffen in de bossen bij Nunspeet. Susanna, moeder van twee kinderen, bleek door geweld om het leven te zijn gebracht. Het rechercheonderzoek is nog altijd in volle gang en dinsdagavond heeft het team meerdere vragen aan het publiek. 

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1. 

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp