Man steelt auto en wordt na achtervolging aangehouden

donderdag 2 maart 2017

Haarlem - Een 46-jarige man is donderdagochtend na een politieachtervolging aangehouden op de Braillelaan. De man had rond 03.00 uur vanaf het Oranjeplein een auto gestolen.

Na de melding van de diefstal, namen verschillende politieauto’s een positie in en rondom Haarlem. Op het Waertmolenpad troffen de agenten de auto aan. Bij het zien van de politie, reed de bestuurder snel het park in, wist de politie af te schudden en reed daarna met zeer hoge snelheid het park uit. Na een hevige achtervolging over de Peelstraat en Groningenlaan, wist de politie de auto op de Braillelaan tot stilstand te brengen. De aanwezige agenten konden zo de verdachte om 03.30 uur aanhouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Naast de diefstal van de auto, deden drie agenten ook aangifte tegen de man van poging zware mishandeling dan wel poging doodslag omdat de verdachte op hen heeft ingereden dan wel heeft getracht op hen in te rijden.

2017043509 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp