Scooterrijder rent weg na aanrijding vrouw (78)

donderdag 12 januari 2017

Amsterdam - Donderdagochtend reed een scooterrijder een 78-jarige vrouw achter haar rollator op de Meeuwenlaan aan. De vrouw is met ernstig letsel opgenomen. De bestuurder is gevlucht.

Rond 07.35 uur reed de scooter de kruising op van de Meeuwenlaan/Fazantenweg. Met volle vaart raakte hij de dame die daar met haar rollator liep. Zowel de scooter als de vrouw kwamen door de klap hard ten val. De bestuurder rende vervolgens weg en liet de vrouw, die ernstig gewond raakte, in hulpeloze toestand achter.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over de oudere dame die met meerdere botbreuken, waaronder een gebroken schouder en enkel, naar een ziekenhuis is vervoerd. Het slachtoffer zal vandaag nog een operatie moeten ondergaan.

De bestuurder is omschreven als een blanke man, blond haar, zwarte jas en had een bloedneus.

Het team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

- Weet u wie de bestuurder is van de scooter?

- Kent u iemand die voldoet aan het signalement in combinatie met de scooter, dag, datum tijdstip en een

  bloedneus?

- Weet u wat er kort voor de aanrijding met de vrouw heeft plaatsgevonden?

Neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Ken jij de dader maar kent de dader jou ook? Neem dan contact met Meld Misdaad Anoniem en help ons de verdachte aan te houden: 0800-7000

 

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp