Man aangehouden voor poging verkrachting fietsster

vrijdag 7 april 2017

Amsterdam - De recherche heeft op maandag 3 april 2017 een verdachte aangehouden voor een poging verkrachting, diefstal met geweld dan wel afpersing en bedreiging aan de Weesperzijde. Het gaat om een 24-jarige Amsterdammer. De verdachte is voorgeleid aan de rechter-commissaris die hem in bewaring heeft gesteld.

De man wordt ervan verdacht dat hij op de vroege ochtend van zondag 6 november een jonge vrouw heeft gepoogd haar te verkrachten aan de Weesperzijde, vlakbij het viaduct over de afslag S112. De vrouw fietste die ochtend vanuit het centrum naar huis toen zij plotseling onder het viaduct door een man van haar fiets werd geduwd. De man sleurde haar mee naar een nabij gelegen grasveld. Ze wordt geschopt, geslagen ,onzedelijk betast en beroofd van haar fiets. 

De recherche startte direct een uitgebreid onderzoek. Er werd gesproken met mogelijke getuigen, camerabeelden waarop de verdachte – van veraf – te zien was werden getoond in de opsporingsprogramma’s en er werd een compositietekening gedeeld. Mede dankzij diepgaand recherchewerk kwam het onderzoeksteam de verdachte op het spoor. 

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Badhoevedorp | 112 alarmeringen Badhoevedorp | Goedkoop Tanken in Badhoevedorp | Supermarkten in Badhoevedorp | Weerbericht Badhoevedorp